Hoog water en een diepe groeve

Goedemorgen! We worden iets later wakker dan gepland waardoor de ochtend start niet heel soepel verloopt.

Vandaag vertrekken we als eerste groepje omdat we gister als laatste zijn aangekomen. Maar daar gaan we dan. Vol goede moed het water in. Maar ook vol de verkeerde kant op.

Even pauze…

Het waait vandaag hard en het meer is erg wild. Het kanoën is wel heftig en spanned vandaag. We steken het meer schuin over en midden op het meer zijn de golven helemaal hoog. Bij de rotsen is het iets rustiger en daar rusten we even uit. Door de golven wordt je steeds op de rotsen terug geduwd dus met daar weg Komen zijn we ook wel even bezig.

Bij het punt waar we heen varen leggen we de kanos op de kant. We doen ook de regenbroeken maar aan want er komt veel water in de kano.
Het was dus erg nat.

Land in zicht! De hele tijd is er land om ons heen maar deze steiger is wel extra leuk . Dit is de steiger waar we de kano voor de laatse keer het land op trekken. Wielen er weer onder geknoopt en lopen maar.

Deze dag is wel een hele speciale lunch. Verschillende soorten crackers met een kaas smaken test. Hoera mijn favoriete lunch . Nu het eten op is doen we een spelletje kubb. Als we het goed doen krijgen we een deel van de route. Een route waar we vrij weinig van snappen. Maar omdat de bivak die de leiding in gedachten had bezet is krijgen een andere route. Ongeveer 6 km. Wij hebben zelfs ongeveer 8 km gelopen. Maar dan de verkeerde kant op. Het was een prachtige route. We doen een uur over 2 kilometer. Zo veel steiging zit er in. Het is hard werken maar het zeker waard. We kwamen uit in een groeve waar we er achter komen dat we verkeerd zitten is het volgens Google maps nog 10 kilometer.

De oranje route over de berg

Het laatste stuk rijden we met de kampleiding mee. Zo zijn we toch nog een beetje op tijd bij het kamp terrein.

Even poseren bij het punt waar t mis ging

Het is tijd voor een frisse duik. Zwemkleding aan en shampoo mee. We hebben erg gezweten vandaag dus even wassen is wel fijn. Voor het avond eten maken we zelf pizza, lekker pizza (voor mij) zonder kaas.

Pizza tijd

Het is nog tot laat gezellige. Het is ook een mooie avond. E zijn veel sterren en het is gewoon een prachtige plek. Het is een mooi uitzicht op het meer.

Ook krijgen we deze avond leuk nieuws! Morgen hoeven we niet de tenten op te ruimen. We blijven hier een extra nachtje. Morgen is het tijd voor de bushcraft dag.

4 gedachten over “Hoog water en een diepe groeve

Voeg uw reactie toe

  1. Een pittige klim zo te zien! En een uitdagende kaaslunch ?
    Fijn dat jullie zo genieten van het avontuur en de zweedse natuur.

  2. Ondanks alle tegenslag met verkeerde routes, lees ik vooral dat jullie genieten. Dat is fijn en houdt de moed er in! Leuk om jullie belevenissen mee te lezen. Bikkels! Succes vandaag! Groeten van ons!

  3. Mooi om te lezen dat jullie alles eruit halen wat erin zit, en nog meer. Niemand ziet zoveel van de omgeving als jullie. Veel plezier en succes nog.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑